🏡 Música infantil des de casa 1

Hola famílies 💜 ✨ Davant la situació actual que ens toca viure, m’he engrescat a gravar des de casa un seguit de vídeos 🏡🎥 perquè seguim gaudint de la màgia de la música ♪ ♪ ♪

En aquest vídeo podreu escoltar la cançó “Mans manetes” , una de les cançons que fem a l’inici de les sessions d’estimulació musical.

Cançó inclosa al disc “Endevina Endevineta”

 😉 En aquest 🎥 vídeo canto i mimo la cançó 🖐MANS MANETES🖐.

La melodia transmet una sensació de pau i tranquil·litat, amb accions delicades com girar, tancar i obrir les mans, i un final sorpresa.

La cançó és fàcil d’aprendre i de cantar, i ajuda als nens i a les nenes a desenvolupar diverses habilitats.

⭕ Coordinació motora fina: Moure les mans a ritme de la cançó. Això ajuda a desenvolupar la seva coordinació motora fina.

⭕ Vocabulari: La cançó utilitza paraules com “giro”, “tanco”, “obro” i “pico”. Els nens aprenen aquestes paraules a mesura que canten la cançó i el concepte de “girar”, “tancar”, “obrir” i “picar”.

⭕Adaptació per als nadons: amb els nadons podem començar amb una versió simplificada de la cançó. La primera vegada que cantem la cançó, podem eliminar algunes de les paraules o frases més complexes. Per exemple, podem cantar “Giro les mans, giro les mans” i “Oh!, m’he amagat” o podem cantar la melodia a cappella, sense cap acompanyament musical. 

📍LLETRA:

Giro les mans, giro les mans,

tanco les mans, obro les mans,

pico de mans, pico de mans,

oh!, m’he amagat.

© Cançó original de: Àngels Casas Serrano.

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a proporcionar una millor experiència d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu ús prem el botó Acceptar.