🐭 Partitura de la cançó “RatolĂ­…quina n’has fet?!”

Partitura d’una cançó del projecte “Roda de cançons” editat per l’editorial Dinsic.Un recurs creatiu per despertar la curiositat a partir de petits reptes musicals!

Roda de Cançons

Roda de Cançons” Ă©s un projecte musical editat per l’editorial Dinsic que constitueix un recurs pedagĂČgic adreçat als mestres de mĂșsica amb l’objectiu de complementar la seva tasca docent de manera lĂșdica i prĂ ctica i a famĂ­lies que vulguin compartir noves cançons embolcallades d’uns arranjaments musicals plens de sorpreses amb els seus menuts.

A partir de 9 cançons curtes i senzilles, es presenta un seguit d’activitats teĂČriques i prĂ ctiques organitzades amb fitxes didĂ ctiques, destinades a reforçar els aspectes mĂ©s bĂ sics del llenguatge musical de forma progressiva i agradable.

Aquest treball tambĂ© inclou un CD d’àudio amb les cançons, arranjades amb la intenciĂł que puguin servir alhora de referĂšncia didĂ ctica i de disc per gaudir-ne sense compromĂ­s.

Tot i que les fitxes didĂ ctiques amb propostes de lecto-escriptura van adreçades a nens i nenes a partir de 6-7 anys, el suport d’àudio facilita que les cançons puguin ser escoltades i cantades tambĂ© pels infants a partir de 3 anys, de fet les cançonetes les poden escoltar i gaudir des de ben petits ja que s’hi poden adaptar un munt d’activitats que facilitin el desenvolupament sensorial, cognitiu, motriu.

Per aquí us deixo el link a la pàgina on podeu escoltar una mostra de la cançó.

PolĂ­tica de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies prĂČpies i de tercers per a proporcionar una millor experiĂšncia d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu Ășs prem el botĂł Acceptar.