Endevina endevineta

Aquest CD és una col·lecció de cançons compostes per L’Àngels Casas, fruit d’anys d’experiència en l’educació infantil, especialment en infants de 0 a 6 anys.

Aquestes cançons, que ja han fet feliços a molts nens i nenes i les seves famílies durant els meus tallers d’estimulació musical, les teniu al vostre abast.

El repertori és ric i divers, abordant temes variats, com ara les parts del cos, les emocions, els valors i la diversitat.

Les cançons us conviden a cantar, ballar, expressar-vos amb gestos i moviments, o simplement relaxar-vos mentre us deixeu endur per petites històries cantades.

Són cançons senzilles amb melodies enganxoses, fàcils d’aprendre pels més menuts i un recurs ideal per a l’escola bressol, l’aula d’infantil o per a gaudir en família.

A més, el CD inclou les versions instrumentals de les cançons, de manera que podeu cantar-hi a sobre si ho desitgeu. Feu una ullada i escolteu una mostra de les setze cançons incloses al CD.

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a proporcionar una millor experiència d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu ús prem el botó Acceptar.