👶 Cançó “La Sagrerina” la Geganta de la Sagrera

Us voleu aprendre la CANÇÓ DE LA SAGRERINA creada per l’Àngels? 🤔

📍LLETRA:

1.Hola, Sagrerina venim a portar-te el xumet.

Hem crescut, ens hem fet grans

i ja no el necessitem per res.

2.Sagrerina de la Sagrera,

et vull donar el meu xumet.

He crescut, m’he fet molt gran

i ja no el necessito per res.

🎵 Lletra, música i veu: Àngels Casas Serrano

He estat molt contenta de fer aquest encàrrec que m’han demanat.

El proper dissabte 24 d’abril a les 11:00 entrega de xumets a la geganta Sagrerina a La Torre de la Sagrera. Diem adéu al xumet amb una cançó ben alegre feta especialment per aquesta ocasió!

Enguany “La Sagrerina” 🎉, la geganta de La Sagrera, fa 18 anys i no vol allunyar-se dels més menuts, s’ajupa a la seva alçada per a compartir un moment especial en les seves vides, la decisió de fer un pas endavant i deixar el xumet.

Una iniciativa que vol implicar els més petits en la gran família de la cultura popular i encetar una tradició més amb les generacions que han de venir! 🌟

Un acte simbòlic on ballarem la cançó de la Sagrerina feta especialment per aquesta ocasió per l’Àngels Casas Serrano. 🎶

Una festa organitzada per Drac, Diables i Gegants de La Sagrera en col·laboració amb la Comissió de Festivitats i Tradicions de la Torre de La Sagrera.

Us voleu aprendre la Cançó de la Sagrerina creada per l’Àngels? 🤔

He estat molt contenta de fer aquest encàrrec que m’han demanat!

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a proporcionar una millor experiència d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu ús prem el botó Acceptar.