馃惁 El ball de l’ocellet: can莽贸 infantil d’animals (ocells)馃幍 can莽贸 relaxant 馃帴 video infantil musical

Contingut rellevant 鈫 formaci贸 de diminutius 鈫 treball ling眉铆stic i musical. 

La can莽贸 “A poc a poquet vola l’ocellet” narra la hist貌ria d’un ocellet que vola lentament, amb un capellet de color blanc o blau. L’ocellet arriba a un preci贸s jard铆, on realitza el seu elegant ballet.

馃斀Activitats馃斀

猸 Es pot destacar com la can莽贸 fa servir diminutius com “ocellet,” “capellet,” i “blanquet,” el que 茅s una oportunitat per treballar la formaci贸 d’aquests diminutius.

猸 La can莽贸 destaca els diferents colors dels capellets de l’ocellet (blanquet i blauet), oferint una oportunitat per treballar els colors.

猸 El contingut de la can莽贸 promou la imaginaci贸 i la creativitat, especialment amb l’escena de l’ocellet que realitza un ballet. Es pot animar als nens a utilitzar la seva imaginaci贸 per visualitzar la dansa de l’ocellet i fins i tot recrear-la a la seva manera. Els pots convidar a moure’s al ritme de la m煤sica, especialment quan es repeteixen les paraules “cucut cucut” i “piu-piu”. Poden ballar, moure els bra莽os o fer petits gestos que es relacionin amb la can莽贸.

猸 A trav茅s d’aquesta can莽贸, els nens poden aprendre a estimar i respectar la natura, i aprendre la import脿ncia de cuidar-la, per exemple.

Pol铆tica de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pr貌pies i de tercers per a proporcionar una millor experi猫ncia d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu 煤s prem el bot贸 Acceptar.