🐭 Cançó infantil del ratolĂ­, “RatolĂ­ quina n’has fet?”

Hola!
Aquesta setmana estem cantant la cançó del 🐭ratolĂ­ “RatolĂ­, quina n’has fet?”, una cançó que vaig compondre fa uns quants anys i que m’estimo molt perquĂš Ă©s molt alegre i els nens i nenes els hi agrada molt!!

Projecte musical editat per l’editorial Dinsic: “Roda de Cançons”un recurs pedagĂČgic que va adreçat als mestres de mĂșsica amb l’objectiu de complementar la seva tasca docent de manera lĂșdica đŸŽ” i prĂ ctica đŸŽ¶, i a famĂ­lies que vulguin compartir noves cançons embolcallades d’uns arranjaments musicals plens de sorpreses amb els seus menuts đŸ‘¶.

A partir de 9 cançons curtes i senzilles, es presenta un seguit d’activitats teĂČriques 📚 i prĂ ctiques đŸŽŒ organitzades amb fitxes didĂ ctiques, destinades a reforçar els aspectes mĂ©s bĂ sics del llenguatge musical de forma progressiva i agradable.

Aquest treball tambĂ© inclou un CD d’àudio 🎧 amb les cançons, arranjades amb la intenciĂł que puguin servir alhora de referĂšncia didĂ ctica i de disc per gaudir-ne sense compromĂ­s.

Tot i que les fitxes didĂ ctiques amb propostes de lecto-escriptura ✏ van adreçades a nens i nenes a partir de 6-7 anys, el suport d’àudio facilita que les cançons puguin ser escoltades i cantades tambĂ© pels infants a partir de 3 anys, de fet les cançonetes les poden escoltar i gaudir des de ben petits ja que s’hi poden adaptar un munt d’activitats que facilitin el desenvolupament sensorial, cognitiu, motriu.

Per aquí us deixo el link on podeu escoltar una mostra de la cançó.🐭

PolĂ­tica de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies prĂČpies i de tercers per a proporcionar una millor experiĂšncia d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu Ășs prem el botĂł Acceptar.