Àngels Casas

Creadora de Món de Música ♪

Tècnica Superior en Educació Infantil especialitzada en música per a la primera infància.

A través de les meves cançons, regalo als nens i nenes moments màgics i especials, inspirant-los a créixer amb alegria, curiositat i un gran amor per la música

Hola!

Sóc l’Àngels, Tècnica d’Educació Infantil (TEI) i mestra de música amb més de 25 anys d’experiència docent. He dedicat la meva carrera a la música i ara vull compartir el meu coneixement i experiència amb famílies que busquen música educativa i divertida per als seus fills i filles, així com mestres que volen ampliar els seus recursos i aplicar la música a l’aula.

Creativitat i recursos

A més de ser docent, soc una apassionada compositora de cançons infantils.

La meva creativitat i passió per la docència m’ha portat a publicar un llibre que conté 9 unitats didàctiques centrades en el llenguatge musical, acompanyat d’un CD d’àudio amb les cançons.

També he creat un segon projecte amb un CD que inclou 16 cançons.

Estic plenament satisfeta amb les meves creacions i el que m’entusiasma encara més és la possibilitat de fer-les arribar a un públic més ampli, que inclou famílies i escoles.

Estimulació Musical per a Infants

A més, tinc com a objectiu oferir sessions d’estimulació musical a escoles i altres centres, ja que considero que aquestes sessions són una eina essencial per desenvolupar la sensibilitat i la creativitat dels infants a través de la música.

Aportant Valor

Estic emocionada per aquesta nova etapa de la meva vida, en què espero aportar valor a les escoles i les famílies amb una àmplia gamma de recursos musicals.

La música té el poder d’inspirar, educar i entretenir, i estic compromesa a fer-ho de la manera més enriquidora possible per als nostres petits i petites.

Començant una nova aventura musical

Estic profundament agraïda per tota l’experiència que he adquirit com a mestra de música. Ara, començo una nova etapa en la qual puc dedicar-me de ple a compartir les meves cançons i recursos musicals amb tots els nens i nenes, i amb els adults que volen acompanyar-los en aquest viatge musical.

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a proporcionar una millor experiència d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu ús prem el botó Acceptar.