Què faig?

Explorant Junts

Imagineu-vos aquesta escena:

Petits i grans compartint un espai on la música es converteix en el nostre llenguatge comú. Cantem, ballem, escoltem… ens acaronem i ens mirem sense    paraules. A través de la música, connectem de manera única. Obrim un nou camí a l’aprenentatge, un camí on el llenguatge de la música ens acompanya i  ens fa sentir feliços. En aquest viatge musical, creixem plegats, fent que cada experiència sigui inoblidable. Us engresqueu a formar part d’aquest viatge?

La música ens uneix

TALLERS EN FAMÍLIA

Descobreix la màgia de la música amb els meus tallers i cursos per a nadons i petits Una oportunitat fantàstica perquè els infants explorin el món sonor i en gaudeixin, afavorint el seu desenvolupament cognitiu, motriu i emocional.Experimenta una estona de música i connexió emocionant en aquesta trobada pràctica amb pares, mares i infants, en un ambient acollidor i estimulant.

Amb les cançons úniques de L’Àngels i altres propostes musicals Ens endinsarem a un món sonor i musical que ens conduirà a gaudir d’una estona de joc divertida on la combinació de veu, moviment, instruments, ritmes i altres sorpreses ens embolcallaran creant una experiència completa i enriquidora tant pels petits com pels grans

Experiències estimulants, interactives i participatives Tallers musicals per a famílies amb infants de 0 a 6 anys, llars d’infants, escoles bressol, biblioteques i altres espais especialitzats amb infants.

És una oportunitat meravellosa per gaudir junts, connectar i fomentar la creativitat i l’aprenentatge a través de la música.

 

Afegeix aquí el text de capçalera

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a proporcionar una millor experiència d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu ús prem el botó Acceptar.