L’ofici d’educar: beneficis d’educar amb música

Per la pedagoga Teresa Malagarriga el nen té dret a la música des que neix, té dret a educar-se, a gaudir, a crear i a comunicar-se amb música.

En parlarem amb Montse Guri, mestra i psicopedagoga, i directora de l’Institut Escola Artística Oriol Martorell (que integra l’ensenyament de les matèries habituals a l’aprenentatge de la música i la dansa); amb Encarna Larrey, mestra, pedagoga i musicoterapeuta, presidenta de la Coral Turó Solidari (i de la coral Sons de pau, que utilitza la música com una eina d’inclusió) i la mestra de primària, i especialista en música de l’Escola Lavínia Belen Domènech.

Escoltarem també l’escola d’Emocions amb la psicòloga Pilar Arlàndiz; Educar per la felicitat amb el director de Boira Editorial i mestre Daniel Gabarró, i començarem el programa amb la reflexió del catedràtic d’Orientació Psicopedagògica Rafael Bisquerra.


L’ofici d’educar: Beneficis d’educar amb música 

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a proporcionar una millor experiència d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu ús prem el botó Acceptar.