🎵👶 Tallers musicals per a nadons 🎥 vídeo presentació

🎶 Des de l’any 1992, comparteixo la meva passió per la música amb els nens i les nenes, i amb aquests anys hi ha hagut diferents canvis 👧👦

🕰️ Aquest vídeo és un viatge en el temps als inicis dels meus tallers de música “en família”, gravats fa 11 anys. En aquestes imatges úniques i màgiques, pots veure com vaig començar amb els tallers d’estimulació musical en família. Amb els anys, he anat aprenent i evolucionant, incorporant noves maneres de fer música en família.

🔍 Actualitzacions: Des de la gravació d’aquest vídeo, he fet importants canvis i millores en els meus tallers de música. He desenvolupat la meva pròpia metodologia, incloent-hi la creació de cançons originals i altres recursos adaptats a cada etapa evolutiva.

💡 Per estar al dia dels canvis que he fet als meus tallers, pots veure els següents vídeos o posar-te en contacte amb mi si vols que vingui a oferir-ne un al teu espai. Estic aquí per respondre als teus dubtes i per adaptar els tallers a les teves necessitats específiques 🎶👶🏽

👉https://www.youtube.com/watch?v=1wofD4nNTA4&list=PLu3IQjZ8mPJGwU-gVOwwu_yZJjyVTzE6N&index=5

👉 https://www.youtube.com/watch?v=S2bpGr1GHDM&list=PLu3IQjZ8mPJGwU-gVOwwu_yZJjyVTzE6N

🥁 ELS RECURSOS MATERIALS SÓN IMPORTANTS, PERO NO SÓN SUFICIENTS PER A UN TREBALL MUSICAL REALMENT 🌟 TRANSFORMADOR.

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a proporcionar una millor experiència d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu ús prem el botó Acceptar.