馃尰Cucut la Primavera: Can莽贸 alegre per a nens interpretada amb ukelele

馃惁馃尰 CUCUT, LA PRIMAVERA :

La can莽贸 “Cucut, la primavera” 馃尰 茅s una can莽贸 alegre i positiva que transmet la sensaci贸 de benestar i alegria que provoca la primavera.

La can莽贸 comen莽a amb la sugger猫ncia del cant del cucut, un s铆mbol tradicional de la primavera.

Aquesta can莽贸 agrada molt a la classe de P4, els hi encanta dramatitzar-la!!

馃斀 PROPOSTES 馃斀

猸 Quan arriba la primavera aquesta can莽贸 ens va molt b茅 per fer una desperta corporal i auditiva de manera que els nens moguin els seus bra莽os, cames i dits suauement mentre escolten sons suaus d’ocells i natura. Aquesta 茅s una bona manera de comen莽ar la classe, ajudar脿 als nens a centrar-se i a preparar-se per a l’activitat musical.

猸 Pots utilitzar la can莽贸 per explorar diferents qualitats de moviment: suau, lleuger, r脿pid. Convida a que ballin de manera lliure, fomentant la dansa lliure i que expressin l’alegria de la primavera.

猸 Els “jocs d’ocells” tamb茅 els hi agrada molt. reparteix joguines d’ocells, titelles ocells… i engresca que els nens i les nenes les utilitzin mentre escolten la can莽贸. Podrien moure els ocells segons els sons o interactuar amb altres elements simb貌lics de la primavera.

猸 Una manera creativa d’explorar la can莽贸 pot ser engrescant als infants a utilitzar la seva imaginaci贸 i a representar la can莽贸 d’una manera f铆sica.

Les repeticions amb el cucut s贸n una manera divertida de crear una sensaci贸 de ritme i ordre. Els nens poden fer gestos repetitius amb les mans o altres parts del cos, en coordinaci贸 amb la paraula “cucut”.

馃搷 LLETRA:

1. Cucut la primavera cucut 茅s molt alegre cucut perqu猫 sentim tots els ocells cantar.

2. Cucut d’un arbre a un altre cucut un ocell canta cucut i amb el seu cant deixa un bon raig d’encant…cucut cucut!

Lletra, m煤sica i veu: 漏 脌ngels Casas Serrano

Engresqueu-vos a portar l’alegria primaveral a les vostres classes amb “Cucut, la primavera” 馃尲!

Pol铆tica de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pr貌pies i de tercers per a proporcionar una millor experi猫ncia d’usuari. Per a donar el teu consentiment sobre el seu 煤s prem el bot贸 Acceptar.